Wednesday, February 6, 2013

Almond Oil ή αλλιώς αμυγδαλέλαιο το θαυματουργό

Γειά σας με λένε Μαριάννα και τελευταία εκτός την τρελή αγάπη που έχω στα προιόντα μακιγιάζ και καθαρισμού προσώπου έχω αποκτήσει μια μινι μανία με τα φυσικά, οργανικά και βιολογικά προιόντα. 
Και για αυτά και θα σας μιλήσω στο μπλογκ αυτό.
Πρώτο ποστ και όπως καταλαβαίνεται έπρεπε να το ξεκινήσω με κάτι μεγάλο και ενδιαφέρον και τι καλύτερο από την νέα μου ανακάλυψη (αν και όχι τόσο νέα για πολλές από εσάς) το αμυγδαλέλαιο ή αλλιώς almond oil (βλέπετε είμαι και της αγγλιστής).
Το θαυματουργό αυτό λαδάκι το αγόρασα 1 με 2 βδομάδες πριν και το χρησιμοποιώ σχεδόν για τα πάντα και για να μην σας ζαλίζω να μια λίστα με όλα τα πράγματα για τα οποία χρησιμεύει:
  1. Έχετε ξηρό και άγριο δέρμα ή πολύ ταλαιπωρημένο? Μην παιδεύεστε με ακριβές κρέμες, body butter και ότι άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω η λύση είναι απλή και την βρίσκετε και στο φαρμακείο της γειτονιάς σας. Αμυγδαλέλαιο. Εγώ που έχω τρελό πρόβλημα με τους αγκώνες μου που είναι ξηροί και άγριοι το χρησιμοποιώ τακτικά τις τελευταίες μέρες και έχω δει μεγάλη διαφορά. Όχι μόνο μαλακώνει την επιδερμίδα αλλά απορροφάται γρηγορότερα από τα άλλα λαδάκια και κοστίζει μόνο 2 ευρώ (η τιμή ποικίλει αλλά και πάλι είναι πολύ φτηνό). Προτιμήστε το αγνό αμυγδαλέλαιο.
  2. Κάνει τα μαλλιά λεία, μεταξένια και λαμπερά.
  3. Μακραίνει τις βλεφαρίδες σας και τις κάνει ακόμα πιο πυκνές και έντονες.
  4. Βοηθάει στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων
  5. Τέλειο για ντεμακιγιάζ ματιών, όχι μόνο είναι απαλό με το δέρμα και δεν τσούζει ή τραβάει αλλά βγάζει και το 98% του μακιγιάζ (οκ δεν είναι και τέλειο αλλά για την τιμή του είναι μια χαρά)
  6. και τέλος και δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που το έχει δοκιμάσει αλλά εγώ το έβαλα και στα σκασμένα μου χειλάκια και τα έκανε απαλά και όμορφα. *Βέβαια δεν ξέρω αν κάνει να το βάλεις στα χείλη.
     Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Σας άρεσε?


17 comments:

  1. Αμυγδαλέλαιο!!!!Το αγαπώ!!Από άλλα κορίτσια έμαθα και έκανα ένα διφασικό λαδάκι ντεμακιγιάζ,2 μέρη ροδόνερο και ένα μέρος αμυγδαλέλαιο,είναι καταπληκτικό,αφαιρεί το μακιγιάζ,αρωματίζει το πρόσωπο και είναι φυσικότατο,πολύ ωραίο post !!!Καλή αρχή!!

    ReplyDelete
  2. Τι ωραία βρήκα και άλλον που έχει τρέλα με τα βιολογικά!!!:)
    Το χρησιμοποιώ το βράδυ στα μάτια αντί για κρέμα... είναι τέλειο!!!
    xxx

    ReplyDelete
  3. Καλή αρχήηηηη! Πολύ όμορφο το ποστ σου ^_^
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αμυγδαλέλαιο αν και ακούω τα καλύτερα....λές?χιχι
    φιλιά πολλά και καλή συνέχειαααααα :*

    ReplyDelete
  4. Βιολογικα ακουσα και μπηκα! Αμυγδαλελαιο φυσικα και υπαρχει στο σπιτι μου και εννοειται οτι ειναι βιολογικο πιστοποιημενο. Καλη αρχη σου ευχομαι και εμπνευσμενες αναρτησεις.

    ReplyDelete
  5. Κοιτα εδω ποσα κανει ενα λαδακι 2 ευρω απο το φαρμακειο χαχα πολυ ωραιο το ποστ σου συνεχισε ετσι :)

    ReplyDelete
  6. θελω να παρω και εγω και να το δοκιμασω.Καλοριζικο το μπλοκ σου και παντα εμπνευσμενες αναρτησεις.

    ReplyDelete
  7. αααα κ εγώ ψήνομαι να το δοκιμάσω...καλορίζικο το μπλογκ σου......

    ReplyDelete
  8. Kαλή αρχή λοιπόν!! Το αμυγδαλελαιο το χρησιμοποιω και εγω αλλα χρησιμοποιω και ελαιο αγριου τριανταφυλλου για αντιγυρνανση και ενυδατωση στο προσωπο, και το αμυγδαλελαιο στα ματια γιατι λόγω της συστασης του απορροφατε αψογα απο την λεπτη περιοχη γυρω απο αυτα! εχω γραψει σχετικα αν θελεις ριξε μια ματια στην κατηγορια "home made secrets".
    kisses
    Mary

    ReplyDelete
  9. Εντάξει με έπεισες! Νομίζω θα πάω και εγώ να πάρω ένα...
    Αν θες πέρνα μία βολτίτσα κ από μένα :Ρ

    http://ariadnizor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Καλορίζικο το blog σου!Χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο φανατικά,αντί για κρέμα ματιών,για ντεμακιγιάζ ματιών,και στα μαλλιά πριν να τα λούσω!Είναι πραγματικά χρήσιμο,από τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν για περιποίηση! :)

    ReplyDelete
  11. καλη αρχη καταρχας!!!!!! πολυ ομορφη η πρωτη σου αναρτηση προσωπικα το χρησιμοποιω πολυ το αμυγδαλελαιο για ολες τις χρησεις που αναφερεις πραγματικα κανει θαυματα!
    ελειψα 1 μηνα απο το μπλογκ μου αλλα τωρα ελπιζω να ειμαι πιο συνεπης χιχι
    σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο!
    φιλακιααα

    ReplyDelete
  12. ειχα γραψει και εγω και δεν φαινεται δεν ξερω γιατι ...
    καλη αρχη κοριτσακι ! το αμυγδαλελαιο κανει πολυ καλο κ οταν κιτρινιζουν τα νυχακια απο τα συνεχομενα βαψιματα και δεν βαζεις μια καλη βαση !

    ReplyDelete
  13. We loooove almond oil!!! Πολυχρηστικό και φτηνό, μας βγάζει ασπροπρόσωπες!

    ReplyDelete
  14. κοπελα!!! τι κανεις??
    πρωτον μεγια το μπλογκ! το ακολουθω εννοειται, ειναι πολυ ενδιαφερον και πρωτοτυπο! ( και κανει καλο να ξερουμε τι βαζουμε στο προσωπα μας κυριως!)
    Συγνωμη για την εκτος τοπου και χρονου ερωτηση αλλα τι εγινε το Lure of the dark side?? το χα προσεξει οτι το εσβησες, αλλα εχω να μπω στο μπλογκ μου αιωνες και εχω χασει επαφη! καλη αρχη με αυτο παντως! Φιλια!!
    Marianna
    sharingthepointofview.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. TI LES TORA???? popo akougetai xalia i katastasi, pos egine auto?? :S
    aplos mou ekane poli ediposi gt fenotan oti sou arese poli to blog sou, de to ekanes tipika! pada egrafes comment, kai kenourgia post, kai leo..ti egine??
    de pirazei omos!! kali arxi se auto! ine e3isou omorfo kai prototipo!!!!!
    ego genika...kala! mi to les, prin apo auti ti parastasi ixa na pao...aiwnes!! kai episis opos sou ipa to xa afisei arketa, tora ( POSO LATHOS STIGMI MES TIN E3ETASTIKI) 3afnika me 3anaepiase kai thelo ligo na asxolitho! an kai akoma ton psaxno to xaraktira tou! kata ta ola kala..sxoli... kai apo septemvri apo erasmus italia! :))
    <3

    ReplyDelete
  16. Το ραφιναρισμένο αμυγδαλέλαιο δεν λεέι τίποτα. εγώ παίρων ΒΙΟ ΠΙστοποιημένο εισαγωγής, κάνει θαύματα !!! Της Pranarom στο www.ftiaxnokallyntika.gr
    Δανάη

    ReplyDelete
  17. Καλημέρα σας.
    Σήμερα ανακάλυψα την σελίδα και θα την επισκέπτομαι συχνά!
    Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο.
    Ως ενυδατικό σώματος μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.
    Αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο σώμα χωρίς έντονο άρωμα. Θέλω να πιστεύω ότι ενυδατώνει σε βάθος και όχι μόνο επιδερμικά. Ο χρόνος θα δείξει!!
    'Ενα σχόλιο σύμφωνα με το μήνυμα του Ανώνυμου 20/7/2013 σχετικά με την PRANAROM.

    ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΤΗΣ PRANAROM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.............

    Το αναφέρει και στην επίσημη σελίδα της εταιρείας. 'Εχει 18 λάδια από τα οποία τα 6 δεν είναι βιολογικά. Απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή των προϊόντων καθώς μπορεί στην κάθε εταιρεία να μην είναι όλα τα προϊόντα της βιολογικά. Να μην παρασυρόμαστε μόνο και μόνο από την φίρμα!!! Να προτιμάμε τα βιολογικά αλλά να είναι όντως βιολογικά.... Ελέγχετε την εταιρεία πριν αγοράσετε, εάν γράφει βιολογικό θα πρέπει να έχει πιστοποίηση από επίσημο φορέα το λογότυπο του οποίου με τον αριθμό πιστοποίησης θα αναγράφεται στην συσκευασία.
    Σας ευχαριστώ και συνεχίστε τα ενδιαφέροντα θέματα!!
    ΚΧΖ

    ReplyDelete